Köp/Shop

Shop

Här kan du kunna köpa boken:Frigörande Dans i mindfulness – Vad händer egentligen”? Utkommen i maj 2016:

Frigörande Dans bok
När du i den Frigörande Dansen lyssnar hem till kroppen, är det inte i första hand intellektet du använder dig av. Med hjälp av rörelserna följer du impulserna från kroppens intelligens. Du utvecklar din kroppskännedom och din intuition – känslans intelligens – och stärker upplevelsen av nuets kraft.
Boken består av två delar. I den första berättar Anne Grundel om dansen som friskvårdsmetod och ger exempel på hur ett danspass kan utformas.
I den andra delen berättar sjukgymnaster, lärare och forskare om hur dansen används inom olika områden, och om vårt behov av dans – nu och i framtiden.
Anne Grundel är pedagog med mångårig erfarenhet av självkännedom, friskvård, meditation och dans. Hon är även utbildad journalist och lärare. Inom dansen har Anne skapat en egen metod efter skolning i England av bland andra Gabrielle Roth och Rosie Manton. 1993 startade hon Frigörande Dans Akademin i Sverige. Som ledare är Anne speciellt uppskattad för att skapa en trygg atmosfär, som inspirerar till medveten närvaro och tillåter deltagarna att hitta sin egen väg till utveckling och läkning genom dansen.

Maila mig via formuläret på Kontaktsidan: om du vill köpa boken, så skickar jag den. Pris 180 kr + frakt.
Eller kom in på Helhethälsan, Wallingatan 37, Stockholm och köp boken för 180 kr.